Eladó a szőlőhegyi házunk

2013.05.27. 17:02

Érsekújvár és Párkány között félúton (25 km) eladó Kürtön, a falu határában húzódó szőlőhegy főutcáján egy húsz éve épült hétvégi ház szőlőfölddel. Áram és víz bevezetve. A telek mérete: 2419 nm, a ház alapterülete 37 nm (37 nm földszinti rész, 37 nm emeleti rész).

szolo2_1.JPG

A ház földszinti előteréből három kis helyiség nyílik, az egyikből lejárat a borospincébe. Az emeleti szobából szép kilátás nyílik a szőlőültetvényekre. Az épülethez egy házhoz épített, nyitott, ráccsal körülvett, fedett tároló is tartozik.

A környék jó bortermő vidék, az utca a fő helyszíne a híres Kürti borfesztiválnak. Ha nevezetességekre vágyunk, meglátogathatjuk az Esztergomi bazilikát, felkereshetjük az Udvardi kálváriát, a Bényi kéttornyú templomot és körtemplomot, Búcson Bulcsú vezér lovasszobrát, ha pedig gasztronómiai élményeket és testi-lelki felüdülést szeretnénk, beülhetünk a Bélai kastélyszálló borozójába vagy a Dunamocsi csárdába, vagy megmerülhetünk a Párkányi élményfürdő medencéiben.

Ár: 32 ezer Euro.

szolo3_1.JPG

Kilátás a külső lépcsőről, az emeletről. Részben látható a külső tároló, a borospince felett domborodó halom (szellőzőnyílással), szalonnasütésre és bográcsgulyásozásra alkalmas tűzrakóhely, a vécé és a hat sor szőlőültetvény (mögötte gyümölcsös és újabb szőlőültetvény).

 

szolo1JPG.JPG

A ház oldalról, az út felől, egy diófa fedésében.

 

szolo4_1.JPG

Az emeleti szoba - félig lefestve (a festés igény szerint folytatható).

Kurt7.JPG
Házunk a szőlősorok közül - a kürti borfesztivál idején, napfényben.

Kurt6.JPG

És az erkélyről, szintén napfényben.

http://penzestimi-kalandozasai.blog.hu/2013/07/21/borfeszt_577

http://www.areality.sk/zahradna-chata-strekov-predaj/reality-ponuka/AR-08IP-000001

http://www.reality.sk/inzerat/VT0088831-13-000001/vinohradnicky-domcek

A bejegyzés trackback címe:

https://penzestimi-kalandozasai.blog.hu/api/trackback/id/tr345320756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása