Rongálók

2013.01.10. 13:26

Az értelmetlen rongálást sosem tudtam felfogni. Bár az, hogy mi az értelmetlen, nézőpont kérdése. A rongáló számára értelmes, legalábbis hasznos betörni, hiszen a feltehetőleg zsákmányolható holmikon pénzért túladhat. Számomra viszont felháborító, hogy valaki más tulajdonára tör, és azzal kereskedik.

Bérelünk egy mélygarázst egy közeli utcában, egy épület aljában és biztonságban tudtuk az autónkat. De egyik nap feltörtek több autót is, a miénkkel egyetemben. Ellopták többek közt a GPS-ünket. Persze miért kell a GPS-t a kesztyűtartóban tartani…

Felelősséget senki nem vállal, a kamera nem működik, a térfigyelő kamera sem, és a kárt is nekünk kell állnunk. Üveget kell rendelnünk, megfizetnünk, beszereltetnünk.

Gyakoriak az ilyen esetek, mondják a rendőrök, miközben ujjlenyomatokat vesznek. Valahogy ez sem vigasztal.

A bejegyzés trackback címe:

https://penzestimi-kalandozasai.blog.hu/api/trackback/id/tr675010062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása