Dél-Csehország tájain

2012.05.22. 15:15

Lenyűgöző, csodaszép városok, várak és kastélyok, csodás társaság, nagyszerű kondíció, szükséges életerő és életvidámság. Nyugdíjasok, irigyelnivaló nyugdíjasok. Azt fontolgatom, hogy belépek a klubba... Gond nélkül felmentek a várdombokra, rajongtak a berendezésért, kérdéseket tettek fel. Hetente szerveznek programot, koncert, kiállítás, egy- vagy kétnapos magyarországi kirándulás, busszal és vonattal.

Amikor hátul hangosan nevettek a buszban, akkor elöl így kommentálták: "most még csak mosolyognak a kislányok. ha felhörpintenek valamit, csak akkor kezdenek el igazán nevetni".

Egyiküktől, aki ’32-ben született, megkérdeztem, mi a titka életerejének. Minden reggel fél órát tornázom, úszni járok, vörösbort iszom.

Úgy búcsúztam tőlük, hogy "nagyon pozitív beállítottságú, érdeklődő, tájékozott, sokat látott, fegyelmezett társaság, és még folytathatnám a jelzőket", és ekkor kiegészítettek nevetve, hogy "és főleg öreg".

Telč

A bejegyzés trackback címe:

https://penzestimi-kalandozasai.blog.hu/api/trackback/id/tr204531905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása